Sve što ste htjeli znati

o nama i našim radovima

Sve naše dosadašnje radove možete pogledati na Facebook stranici COLORIZED
Konačne cijene ne možemo garantirati unaprijed jer ovise o velikom broju faktora, a najviše o zadatostima Vašeg prostora i Vašim željama i potrebama. Ali do točnog iznosa troška radova dijeli Vas samo jedan klik na naš kontakt obrazac

Naše redovno radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 – 16 sati, ali pri izvođenju radova prilagođujemo se Vašim potrebama. To znači da po dogovoru radimo i izvan tog vremena, kao i vikendom/blagdanima.

U tome će Vam pomoći naš majstor opremljen ton-kartama najpoznatijih proizvođača poput JUB-a ili Duluxa. Možete se posavjetovati s njim vezano uz kvalitetu i ton boje koju želite. Majstor će Vas upozoriti kako trenutna boja koju imate utječe na izbor nove boje, radi čega je preporučljivo ne kupovati ju unaprijed ako nemate iskustva. Kad se dogovorite s majstorom, on će za Vas otići u trgovinu i kupiti boju. Vi ne morate raditi ništa!

Po dogovoru možemo korigirati cijenu ako želite koristiti Vašu boju. Naš će Vam majstor u tom slučaju iskomunicirati potrebnu količinu i provjeriti je li boja koju imate otprije još uvijek iskoristiva.

To ovisi o veličini i stanju prostora kojeg želite ofarbati, ali računajte s tim da farbanje najčešće ne traje ispod nekoliko dana radi potrebe da se prostor prethodno zaštiti i da se uklone veći komadi namještaja. Potom treba uzeti u obzir razdoblje sušenja boje ili, ako ćete prilikom farbanja popravljati i nedostatke na zidu, gleta. Zaključno, potrebno je neko vrijeme i da se prostor nakon radova očisti i dovede u stanje kakvo je bilo prilikom dolaska majstora.

Naš majstor nakon dovršenih radova prostor ostavlja u stanju u kakvom ga je zatekao. Smatramo da su krpe, sredstva za čišćenje i usisivač osnovna oprema i naš ju majstor uvijek ima sa sobom. Prije farbanja naš će majstor zaštititi Vaš prostor i konzultirati se s Vama postoje li komadi namještaja na koje je potrebno osobito obratiti pažnju. Proces možete ubrzati tako da prije majstorovog dolaska sami odstranite ili premjestite predmete za koje ne želite riskirati oštećenje.

Ako nemate vremena čekati dolazak našeg majstora, možete nas kontaktirati i zatražiti ponudu online! Javite ćemo Vam se u roku od 24 sata s okvirnom procjenom troška, koju naknadno možemo potvrditi nakon kratkog razgleda prostora za koji trebate radove.

Naš majstor poštuje sve mjere nadležnih tijela. Masku smatramo obaveznom opremom, a po dogovoru možemo dodati još i zaštitne rukavice i zaštitne navlake za cipele. O svemu tome dogovorit ćete se s majstorom prije dolaska u Vaš prostor.

Niste pronašli odgovor na pitanje koje Vas je zanimalo? Kontaktirajte nas